بررسی برای برنامه انگلیسی mosalingua برای یادگیری انگلیسی همانطور که می دانید اگر واژگان انگلیسی را بلد نیستید ، دیگر فرصتی برای صحبت و درک زبان ندارید.

اما:

برنامه Mosalingua برای یادگیری زبان انگلیسی عملی می شود.

با Mosalingua ، من موفق به یادگیری بیش از 3500 کلمه انگلیسی و شما نیز می توانید به آنجا برسید.

در واقع ، سیستم تکرار فاصله ای که در برنامه کاربردی استفاده می شود ، به شما امکان می دهد لغات انگلیسی را در بهترین زمان تجدید نظر کنید.

در این مقاله کشف خواهید کرد:

چگونه Mosalingua می تواند به شما کمک کند

چرا این برنامه را خیلی دوست دارم و چرا شما هم آن را دوست دارید (نظر شخصی).

در صورت امکان تبدیل شدن به دو زبانه فقط از طریق این نرم افزار.

چگونه من آن را برای یادگیری + 3'500 کلمه استفاده کردم.

نحوه یادگیری دستور زبان به لطف دروس جدید انگلیسی اضافه شده است.

بنابراین ، اجازه دهید بروید!

برنامه Mosalingua: چیست؟

همانطور که قبلاً به شما گفتم ، بدون واژگان نمی توانید صحبت کنید ، بفهمید ، بخوانید ، چه رسد به انگلیسی بنویسید.

و سازندگان Mosalingua آن را خیلی خوب می دانند ، به همین دلیل چندین کاربرد دارند.

در واقع ، نسخه های مختلفی از Mosalingua وجود دارد:

انگلیسی Mosalingua

Mosalingua Business English

Mosalingua اسپانیایی

Mosalingua ایتالیایی

Mosalingua آلمانی

Mosalingua پرتغالی (از برزیل)

Mosalingua TOEIC

Mosalingua TOEFL

در کل ، بیش از 1000000 کاربر وجود دارند که واژگان را با این برنامه یاد می گیرند.

این به دلیل روشی است که به خوبی کار می کند: تکرار فاصله .

اصل ساده است:

هر روز 10 کلمه (یا بیشتر ، یا کمتر ، به عنوان دلخواه) یاد می گیرید.

سپس برنامه شما را از طریق 3 مرحله انجام می دهد تا به شما در یادآوری آنها کمک کند.

سرانجام ، شما باید آنها را در یکی از سه دسته قرار دهید: سخت - خوب - ایده آل.

بسته به انتخاب شما برنامه باعث می شود کلمه را در زمان مناسب مرور کنید تا آن را فراموش نکنید.

به طور خلاصه ، سهام شما از کلمات انگلیسی زیاد خواهد شد.

به نظر من این بهترین سیستم برای به یاد ماندن واژگان طولانی مدت است .

همچنین نرم افزار Anki وجود دارد که پیشنهاد می کند نقشه های خود را بسازید و از آنها نیز به خاطر بسپارید.

من قصد داشتم فراموش کنم:

دو نسخه متفاوت وجود دارد.

برنامه های Mosalingua Web و Mosalingua در AppStore / PlayStore .

در اینجا تفاوتهای بین این دو وجود دارد:

برنامه های کاربردی Mosalingua

برای یادگیری بیشتر باید "بسته های اختیاری" را خریداری کنید ، تا 3500 کلمه بیاموزید.

شما باید برای هر زبانی که می خواهید یاد بگیرید یک برنامه بخرید.

فقط در دستگاه های Android / iOS شما.

برای دسترسی به Mosalingua در iOS اینجا را کلیک کنید

برای دسترسی به Mosalingua در Android ، اینجا را کلیک کنید

Mosalingua وب

می توانید تا 6000 کلمه بیاموزید .

شما به 5 زبان مستقیماً دسترسی دارید ،

- انگلیسی

- اسپانیایی

- پرتغالی (از برزیل)

- ایتالیایی - آلمانی

در رایانه های شخصی / مک ، دستگاه های iOS و دستگاه های Android.

می توانید کلمات بیشتری با MosaDiscovery learn بیاموزید .

شما با MosaLibrary to به کتاب ها و کتاب های صوتی دسترسی دارید .

شما می توانید فیلم ها را در نسخه اصلی لذت ببرید تا ضمن تفریح ​​، یاد بگیرید.

اینجا را کلیک کنید تا 7 روز به صورت رایگان به Mosalingua Web دسترسی پیدا کنید.

مزایای استفاده از Mosalingua

استفاده از Mosalingua مزایای بسیاری دارد ، این یک کاربرد بسیار کاربردی است ، زیرا در همه جا قابل استفاده است .

ابتدا برنامه بسیار مفید است زیرا واقعاً چیزی را به شما یاد می دهد. در واقع ، این واژگان برای مدت طولانی در ذهن شما باقی خواهد ماند.

البته بلافاصله این اتفاق نمی افتد ، اما شما واژگان را خیلی سریع یاد خواهید گرفت و آن را جذب می کنید.

دوم ، شما واژگان را با تلفظ آن می آموزید . هر وقت یک کلمه را مطالعه می کنید ، صدای یک بومی را می شنوید که به شما در بهتر صحبت کردن انگلیسی (یا زبان دیگری) کمک می کند.

سپس دیالوگ هایی نیز وجود دارد که به شما کمک می کند تا به انگلیسی خود عادت کنید . موقعیت های مختلفی وجود دارد: در هتل ، در تاکسی ، .

شما قادر خواهید بود که تمام افعال نامنظم انگلیسی و همچنین افعال اصطلاحاتی را یاد بگیرید. این برای درک هر روزه انگلیسی صحبت شده ضروری است.

در آخر ، عبارات زیادی را پیدا خواهید کرد که به عنوان نمونه زیر کلمات هستند (نه همه ، اما هنوز هم زیاد). جوایز جالب بسیاری وجود دارد.

نقاط ضعف MosaLingua

بله ، گرچه من عاشق این برنامه هستم ، هیچ چیز عالی نیست (متأسفانه). یکی از مشکلات این برنامه این است که "روشی از زبانها" نیست.

هدف اصلی Mosalingua آموزش واژگان است (حتی اگر یک یا دو قانون دستور زبان و برخی از درس های تلفظ را یاد بگیریم).

من فکر می کنم این تنها مشکل است.

بروزرسانی: برنامه Mosalingua به روز شده است و اکنون کلاس های گرامر را در بسته های اختیاری ارائه می دهد که می توانید خریداری کنید.

این دروس اصلی دستور زبان است ، اما به شما در شروع کار در زبان انگلیسی کمک می کند.

از طرف دیگر ، ما همچنین می توانیم آن را به عنوان یک مزیت تلقی کنیم. ما واژگان را ، ما واقعاً یاد می گیریم (واقعاً). و بنابراین ، با انجام فعالیتهای دیگری مانند تماشای نمایش ، صحبت با افراد بومی ، گوش دادن به پادکست ها می توان زبان دیگر را بدست آورد .

البته این فقط یک نظر شخصی است. برخی فکر می کنند یادگیری زیاد واژگان بدون دستور زبان بی فایده است ، در حالی که برخی دیگر فکر می کنند این یک پایه خیلی خوب است.

نظر من در مورد برنامه انگلیسی Mosalingua این است که به لطف تمام آنچه که فرد یاد می گیرد ، بهبود پس از آن فقط بازی کودک است.

اینجا را کلیک کنید تا Mosalingua Web را به مدت 7 روز به صورت رایگان امتحان کنید.

با Mosalingua در انگلیسی به انگلیسی تبدیل شوید؟

فکر نمی کنم خود برنامه بتواند ما را به دو زبانه تبدیل کند .

(اگرچه اکنون نسخه وب Mosalingua وجود دارد که بسیار کامل است )

اما ، او به ما کمک می کند تا خیلی (با یک D بزرگ) یکی شویم. منظور من این است که به لطف پایگاه واژگان بزرگی که Mosalingua به ما ارائه می دهد ، دیگر صحبت کردن روان انگلیسی دشوار نیست.

این فقط کمی ترکیبات را فرا خواهد گرفت ، یک یا دو قانون دستور زبان را می شناسیم و می توانیم از قبل با شگفتی مدیریت کنیم.

بهترین کار این است که به یاد داشته باشید واژگان با Mosalingua و تماشای سریال در همان زمان. من فکر می کنم این یک ترکیب بسیار خوب برای پیشرفت سریع است.

چگونه بیشتر از 3500 واژه را با انگلیسی Mosalingua آموختم؟

3500 کلمه که بسیار زیاد به نظر می رسد!

با این وجود ، یادگیری همه آن واژگان واقعاً دشوار نبود.

در واقع ، من از این قاعده پیروی کردم که از آن 3 call 10/3 + 5 استفاده می کنم.

اما ، این به چه معنی است؟

هر روز ، من 3 بار 10 دقیقه در برنامه تمرین می کردم.

به طور کلی: 10 دقیقه صبح در قطار ، ظهر و پایان دادن به عصر وقتی دیگر کاری نداشتم.

و بعد ، هر 3 ماه 5 کلمه اضافه می کردم تا یاد بگیرم.

3 ماه اول روزانه 10 کلمه یاد گرفتم ، روز بعد 3 15 کلمه در روز و غیره.

البته من فقط از Mosalingua استفاده نکردم. سریال را تماشا کردم ، به پادکست ها گوش کردم ، گرامر را انجام دادم و غیره.

اینجا را کلیک کنید تا Mosalingua Web را به مدت 7 روز به صورت رایگان امتحان کنید.

من بهترین برنامه های کاربردی برای پیشرفت زبان انگلیسی را برای شما تست کردم

نظر من درباره برنامه Mosalingua آموزش زبان انگلیسی

نظر ما در مورد Duolingo ، برنامه یادگیری زبان انگلیسی

، ,mosalingua ,انگلیسی ,برنامه ,های ,یاد ,به شما ,وجود دارد ,که به ,می کند ,آن را ,صورت رایگان امتحان ,برنامه انگلیسی mosalingua

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

www.carkala.com مطالب اینترنتی اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری سلام الله علیها شهدای مرصاد دانلود رایگان voysungzberor pikasohonarc سرزمین دانلود KIDSCLUB آهو کلیپ بانک لینک های دانلود فیلم ، دانلود سریال و دانلود آهنگ میباشد. pcrayaneht